presentación

¡¡¡¡¡¡¡!!!!!! CADET 2001: NOVA TEMPORADA, NOUS REPTES ¡¡¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!

domingo, 6 de marzo de 2011

SAMC 61 - CASTELLAR 43

Després de dues setmanes de descans els nois del Miki i la Balbina tornàven a la competició jugant a casa amb el Castellar. Els del Vallés eren un equip alt i fort però els del SAMC van començar molt concentrats i ràpidament es van començar a imposar al marcador i al final del segon quart el resultat era 15 a 7, diferència que es va incrementar al tercer i al quart arribant al descans amb un resultat de 31 a16.

A l'inici de la segona part els del SAMC es van relaxar, mentre que el Castellar va començar amb força en defensa i van retallar diferències, ajudats per un àrbitre que no veia gaire les faltes personals als nostres jugadors. Els del Vallès van retallar fins a un 35 a 27 en el sisè període, la qual cosa va posar emoció al partit.

Al setè i vuitè quart els del SAMC es van posar les piles i van començar a anotar amb encert per part de Javi i Xavi. Tot l'equip va lluitar molt i van acabar imposant-se per un marcador final de 61 a 43.