presentación

¡¡¡¡¡¡¡!!!!!! CADET 2001: NOVA TEMPORADA, NOUS REPTES ¡¡¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!

jueves, 19 de noviembre de 2015

BASQUET SAMA VILANOVA-CM01 72 - C.B. CORNELLA 2001 46

Nova derrota del Cadet, aquesta vegada davant el Vilanova. El partit no va començar amb bon peu, ja que als cinc primers minuts el nostre equip perdia 16 a 4. L'avantatge local va anar augmentant fins a arribar als vint punts. Les claus: una defensa poc agresiva que no podia amb les ajudes de l'equip local i una mala selecció de tir en atac.

A partir del segon quart es va produir una tímida reacció del Cornellà que, sumat a una evident relaxació de l'equip visitant, va fer que lla diferència de punts no augmentés. La sensació final és que, si l'equip vol arribar a competir amb la resta d'equips de la lliga, li falta madurar i treballar més automatismes, tant en atac com en defensa . Confiem que a partir del següent partit es comenci a veure una reacció tant des de la banqueta com des del parquet.