presentación

¡¡¡¡¡¡¡!!!!!! CADET 2001: NOVA TEMPORADA, NOUS REPTES ¡¡¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!

jueves, 21 de abril de 2016

C.B. CORNELLA 2001 53 - C.B. LES FRANQUESES NEGRE 69

Derrota del Cadet davant Les Franqueses. La decepció que va generar la derrota del partit de la setmana passada davant el SESE feia presagiar una reacció de l'equip. I així va ser durante el primer i segon quart, on els nostres jugadors van estar competint, aribant al descans amb victòria d'un punt.

La defensa de l'equip visitant, sumat a un clar esgotament físic de l'equip local va produir nombroses pèrdues de pilota del nostre equip. Un parcial de 20 a 2 va fer que es comencés a jugar a remolc.

Una vegada més es van posar en evidència alguna de les mancances que s'estan produint al llarg de la temporada: una enorme dificultat a l'hora d'anotar  i la poca capacitat de resposta davant situacions de pressió.

Malgrat tot confiem en que la resposta del nostre equip el proper partit.